Particuliere verzekeringen

Op deze pagina vindt u informatie over particuliere verzekeringen. Onderstaand een korte opsomming van mogelijkheden welke u heeft om verschillende risico`s af te dekken.

U kunt voor bijna alle verzekeringen bij ons terecht. Samen met u vergelijken we de premie, dekking en voorwaarden zodat u verzekerd bent van een polis die bij u past.

Dhr. Onink

10

Is een vriendelijk team en regelen alles goed en nemen ook de tijd om alles uit te leggen.

Theo

8.5

Prettig contact, begrijpt precies wat de bedoeling van ons was, vlotte afhandeling van een goed advies en prima nazorg.

Dhr. Van Baaren

10

Super vriendelijke goede service hier wordt je nog als een mens behandeld en niet als een nummer.

Anoniem

10

Open en vriendelijk. Jammer dat ik niet eerder ben overgestapt naar van Roekel

Dhr. Van den Berg

8.2

In eerste instantie was het advies anders dan verwacht. Circa na een week ben ik weer gebeld met duidelijk advies dat heb ik geaccepteerd. Verder is van Roekel zeer betrouwbaar en heeft goede service.

Mevr. De Wit-gennissen

8.9

Topper!

Anoniem

9.1

Goed en snel in orde gemaakt, goede service

Dhr. Gerrtisen

8.9

Erg professioneel en altijd goed te bereiken voor eventuele vragen of problemen!

Woonverzekering bij van Roekel

Woonverzekering

Inboedelverzekering
Met de inboedelverzekering zijn uw spullen in huis verzekerd tegen zaken zoals brand, waterschade en diefstal. Denk hierbij aan uw meubelen, audiovisuele apparatuur, kleding maar ook gereedschap. De waarde van uw inboedel is vaak hoger dan u denkt. Let dus op dat u niet onderverzekerd bent!

Opstalverzekering
Het zal u maar gebeuren dat door blikseminslag uw huis wordt beschadigd. Met een opstalverzekering verzekert u uw huis tegen onverwachte gebeurtenissen zoals brand en storm. Onder de opstalverzekering vallen ook objecten zoals een schuur of garage.

Glasverzekering
Een glasverzekering is meestal een aanvulling op uw opstal- of inboedelverzekering. Voor huurders of eigenaren van een appartement is glas niet altijd meeverzekerd.

 

Persoonlijke verzekering

Aansprakelijkheidsverzekering
Uw zoon schopt per ongeluk een bal door de ruit van uw buren of u stoot in een winkel per ongeluk iets om. Dit soort gebeurtenissen kunnen wel eens duur uitvallen. Met een aansprakelijkheidsverzekering bent u gedekt voor dit soort schades die u, of een van uw gezinsleden, maakt aan derden.

Kostbaarhedenverzekering
Kostbaarheden, denk hierbij aan sieraden, muziekinstrumenten of antiek, zijn vaak meeverzekerd via de inboedelverzekering. Echter, in beperkte mate. Daarom is er een aparte kostbaarhedenverzekering. Deze verzekert uw kostbare objecten ook buitenshuis.

Rechtsbijstandverzekering
Bij situaties waarbij u juridisch advies of rechtshulp nodig heeft is een rechtsbijstandverzekering de ideale verzekering. Deze verzekering biedt ondersteuning bij problemen met aankopen, uw werkgever, gebeurtenissen in het verkeer of in uw woonsituatie.

Vervoersverzekering bij van Roekel

Vervoersverzekering

Of het nu gaat om een auto, scooter of fiets; alle objecten kunnen verzekerd worden tegen schade en diefstal. Voor de meeste vervoermiddelen geldt dat u zich ook moet verzekeren tegen schade aan derden. Elke verzekering heeft aanvullende dekkingen.

 • Autoverzekering
 • Motorverzekering
 • Bestelautoverzekering
 • Oldtimerverzekering
 • Ongevallen inzittendenverzekering
 • Schade inzittendenverzekering
 • Verkeersrechtsbijstandverzekering
 • Bromfietsverzekering
 • (Elektrische) Fietsverzekering
Reis verzekering bij van Roekel

Reisverzekering

Recreatie is een ruim begrip. In ieder geval staat recreatie voor leuke en ontspannende dingen doen. Wat dacht u van vakantie, een dagje uit of heerlijk varen met uw boot? Heeft u wel eens nagedacht wat voor onverwachte gebeurtenissen u kunnen overkomen? Denk hierbij aan diefstal, storm, ongeval en brand. Daarom zijn er verzekeringen die dekking geven tegen dit soort gebeurtenissen.

 • Reisverzekering
 • Annuleringsverzekering
 • Caravanverzekering
 • Pleziervaartuigverzekering
Leven en gezondheidsverzekering

Leven en gezondheidsverzekering

Dit thema kent veel onderwerpen. Alles heeft te maken met uw eigen leven en dat van uw gezin. Een gezond leven is heel belangrijk, immers, u wilt graag oud worden. Maar wat nu als u ineens ziek wordt? Heeft u alles geregeld als u of uw partner plotseling komt te overlijden? Bent u voorbereid op gebeurtenissen die uw leven of dat van uw gezin ernstig beïnvloedt? Met de onderstaande verzekeringen kunt u zich verzekeren tegen dit soort onverwachte gebeurtenissen.

 • Zorgverzekering
 • Ongevallen- en invaliditeitsverzekering
 • Werkloosheid- en arbeidsongeschiktheidsverzekering
 • Uitvaartverzekering
 • Levensverzekering